Erikas små tankar

Erikas små tankar

En liten tanke...

MassagePosted by Erika Andersson Tue, April 08, 2014 21:27:18

Regnat till och från idag och man känner hur knoppar och gräs är på gång att slå ut och växa. Älskar våren som är här.
Har jobbat hemma idag i min stuga, stillhet och värme har präglats och det känns så lyxigt att ha tänt en massa ljus och regnet som fallit utanför fönstret, då myser jag :)Fick frågan idag av en kund om mitt tänk är det samma som när jag började att ge massage för 10 år sen, om mitt syfte är det samma nu som då. Tycker om när man får något att fundera över och att reflektera över sig själv. Funderat fram och tillbaka och det är nog annorlunda nu, man lever i en ständig förändring.
Idag tycker jag det är viktigt att bli omhändertagen direkt i dörren när man kommer till mig, ljuv musik ska strömma från högtalarna och man ska känna att här vill jag stanna och vara en stund och bli ompysslad av mig.
Vet inte om jag fokuserade så mycket på det för några år sedan, var nog mer fokuserad på att jag gjorde rätt när jag gav massage . Idag litar jag på min känsla och arbetar mycket ute efter min intuition. Idag känns detta helt rätt.

Tack för tanken jag fick , den har varit med mig under dagen.

En liten tanke så här en helt vanlig tisdags kväll.

Kram Erika  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fröken Foto Thu, April 10, 2014 21:30:34

Visst är det så att man förändras, mognar och värdesätter annat. Men att bli påmind om att man faktiskt förändras mot det bättre :) det är viktigt!

kram kram Malin