Erikas små tankar

Erikas små tankar

Jag kan....

MassagePosted by Erika Andersson Thu, January 30, 2014 21:49:25

Torsdag kväll och första presentationen av taktil massage är avklarad och jag är nöjd. Trots att jag kom försent, ett litet missförstånd av tiden men jag hann precis :) så här i efterhand var det nog ingen nackdel, hann ju aldrig bli riktigt nervös, skulle kanske velat landa och förbereda mig på platsen, hämta andan men är trots allt nöjd. Klappar mig på axeln och tycker att jag gjort ett bra jobb, fast jag inte riktigt har koll på vad jag har sagt och inte sagt.
Nu får vi vänta och se hur Tisdagen går, har i alla fall koll på tiden :)
Funderar om detta är något för mig att åka ut och prata. Tror att det är bra att ha eftertanke och reflektera över det man tar sig för. Känna på känslan.

När man utfört en del av utmaningen känner man sig lättad , jag har klarat det hela men samtidigt har luften gått ur mig för i kväll, en skön känsla.
Funderar varför jag måste utsätta mig för utmaningar, man kan ju följa med livet bara och ta det den enkla vägen. Man det passar inte mig, har lätt för att engagera och vill att det ska hända spännande saker omkring mig. Skapa spänning. Det är Erika det.

Läste en fråga i tidningen idag om man var nöjd med sitt yrkesval i livet. Tanken och frågan har varit med mig idag och jag har kommit fram till att jag trivs alldeles utmärkt att jobba med människor att få va en del i att hjälpa, vårda, lyssna, ge återhämtning av energi och finna lugn & ro i massagen, se dom där lysande nöjda ögonen när man hjälpt en annan människa, det vill jag inte vara utan. Jag känner mig glad och nöjd. Vet inte riktigt vad som skulle passat mig bättre .
Har ni funderat över ert yrkesval?

Tackar för en händelserik dag.

Kram Erika  • Comments(4)//blogg.taktilastunder.se/#post14