Erikas små tankar

Erikas små tankar

En liten tanke...

MassagePosted by Erika Andersson Tue, April 08, 2014 21:27:18

Regnat till och från idag och man känner hur knoppar och gräs är på gång att slå ut och växa. Älskar våren som är här.
Har jobbat hemma idag i min stuga, stillhet och värme har präglats och det känns så lyxigt att ha tänt en massa ljus och regnet som fallit utanför fönstret, då myser jag :)Fick frågan idag av en kund om mitt tänk är det samma som när jag började att ge massage för 10 år sen, om mitt syfte är det samma nu som då. Tycker om när man får något att fundera över och att reflektera över sig själv. Funderat fram och tillbaka och det är nog annorlunda nu, man lever i en ständig förändring.
Idag tycker jag det är viktigt att bli omhändertagen direkt i dörren när man kommer till mig, ljuv musik ska strömma från högtalarna och man ska känna att här vill jag stanna och vara en stund och bli ompysslad av mig.
Vet inte om jag fokuserade så mycket på det för några år sedan, var nog mer fokuserad på att jag gjorde rätt när jag gav massage . Idag litar jag på min känsla och arbetar mycket ute efter min intuition. Idag känns detta helt rätt.

Tack för tanken jag fick , den har varit med mig under dagen.

En liten tanke så här en helt vanlig tisdags kväll.

Kram Erika  • Comments(1)//blogg.taktilastunder.se/#post20

Jag kan....

MassagePosted by Erika Andersson Thu, January 30, 2014 21:49:25

Torsdag kväll och första presentationen av taktil massage är avklarad och jag är nöjd. Trots att jag kom försent, ett litet missförstånd av tiden men jag hann precis :) så här i efterhand var det nog ingen nackdel, hann ju aldrig bli riktigt nervös, skulle kanske velat landa och förbereda mig på platsen, hämta andan men är trots allt nöjd. Klappar mig på axeln och tycker att jag gjort ett bra jobb, fast jag inte riktigt har koll på vad jag har sagt och inte sagt.
Nu får vi vänta och se hur Tisdagen går, har i alla fall koll på tiden :)
Funderar om detta är något för mig att åka ut och prata. Tror att det är bra att ha eftertanke och reflektera över det man tar sig för. Känna på känslan.

När man utfört en del av utmaningen känner man sig lättad , jag har klarat det hela men samtidigt har luften gått ur mig för i kväll, en skön känsla.
Funderar varför jag måste utsätta mig för utmaningar, man kan ju följa med livet bara och ta det den enkla vägen. Man det passar inte mig, har lätt för att engagera och vill att det ska hända spännande saker omkring mig. Skapa spänning. Det är Erika det.

Läste en fråga i tidningen idag om man var nöjd med sitt yrkesval i livet. Tanken och frågan har varit med mig idag och jag har kommit fram till att jag trivs alldeles utmärkt att jobba med människor att få va en del i att hjälpa, vårda, lyssna, ge återhämtning av energi och finna lugn & ro i massagen, se dom där lysande nöjda ögonen när man hjälpt en annan människa, det vill jag inte vara utan. Jag känner mig glad och nöjd. Vet inte riktigt vad som skulle passat mig bättre .
Har ni funderat över ert yrkesval?

Tackar för en händelserik dag.

Kram Erika  • Comments(4)//blogg.taktilastunder.se/#post14